Heftruck Chauffeur

Locatie Rotterdam | Fulltime functie

Heb je een heftruckcertificaat op zak en vind je het tof om verantwoordelijk te zijn voor de inkomende en uitgaande stroom van goederen? Dan ben jij misschien wel de heftruckchauffeur waar wij naar op zoek zijn!

Wat staat er op jouw takenlijstje?
Als heftruck chauffeur ben je hoofdzakelijk verantwoordelijk voor het laden en lossen van Groupage trailers.

Natuurlijk krijg je dagelijks met andere uiteenlopende taken te maken, want wij vinden het belangrijk om onze medewerkers een veelzijdige job te bieden.
Je zorgt ervoor dat de heftruck veilig en professioneel wordt bediend, de goederen met spanbanden perfect worden ingesnoerd, dat de goederen worden gesorteerd volgens de instructies, de zendingen alle nodige informatie voor de klant bevatten, de pallets/goederen worden verplaatst naar de juiste plekken, en de lading wordt gecheckt op kwaliteit en kwantiteit. Als er schade is documenteer je dit en tenslotte voer je klein onderhoud uit aan de heftruck.

We houden van teamleden die samenwerken, flexibel zijn, oog voor detail hebben, verantwoordelijk zijn, stressbestendig zijn en proactief meedenken.

Als je bij ons komt werken, verwachten we dat je veiligheid hoog in het vaandel hebt staan, actief meedenkt over hoe we de klanttevredenheid kunnen verbeteren, goed communiceert met je collega’s en leidinggevende, en deelneemt aan teamoverleggen.

We bieden je een fijne werkomgeving in een gezellige, ambitieuze en financieel gezonde organisatie, inclusief een goed salaris en extra voordelen. We beginnen met een tijdelijk contract, maar als jij laat zien wat je kunt, ligt een vaste aanstelling in het verschiet. En vergeet niet onze aantrekkelijke lunchregeling!

De werktijden zijn van 09.30 tot 18.15 uur.

Ben jij een flexibele en verantwoordelijke heftruckchauffeur op zoek naar een nieuw avontuur? Aarzel dan niet en solliciteer snel!

Stuur je sollicitatiebrief met cv naar HR via e-mail: hr@vbemsagroup.com